ბართენდერი

სერთიფიცირებული კურსი “ბართენდერი“ , კურსის ხანგრძლივობა სამი თვე.
მიღება წელიწადში ორჯერ: გაზაფხული-შემოდგომა
გაზაფხულის კურსის დაწყების თარიღი 10-15 მარტი
შემოდგომის კურსის დაწყების თარიღი 15-20 სექტემბერი
ლექცია/სემინარები ჩატარდება კვირაში ორჯერ, საღამოს 6 სთ-დან 9-სთ-მდე. 
წარჩინებულ კურს დამთავრებულებს გადაეცემათ სერთიფიკატები.
კურსის მსვლელობისას მსმენელები შეისწავლიან:

  1. მაღალალკოჰოლური სასმელების ისტორიას
  2. მაღალალკოჰოლური სასმელების  ზოგად ტექნოლოგიას
  3. მაღალალკოჰოლური სასმელების    კლასიფიკაციას
  4. მაღალალკოჰოლური სასმელების    არომატებს
  5. გაივლიან მაღალალკოჰოლური სასმელების დეგუსტაციას:

არაყი, ტეკილა, ვისკი, ბურბონი, რომი, კონიაკი, არმანიაკი, ბრენდი,ჯინი, აბსენტი, ლიქიორი;

  1. მაღალალკოჰოლური სასმელების ზადს და ნაკლოვანებას
  2. სიგარების წარმოშობის ისტორიას
  3. სიგარების დამზადების ზოგად ტექნოლოგია და კლასიფიკაციას
  4. სიგარისა და ალკოჰოლური სასმელების შეხამებას
  5. მაღალალკოჰოლური სასმელებისა და საგარის სერვისს

კურსის ღირებულება მოიცავს ყველა ხარჯს,  როგორც პრაქტიკული ლექციების უზრუნველყოფას სხვადასხვა სასმელით: არაყი, ტეკილა, ვისკი, ბურბონი, რომი, კონიაკი, არმანიაკი, ბრენდი,ჯინი, აბსენტი, ლიქიორი და სხვადასხვა სახის სიგარებით,  ასევე გასვლით ღონისძიებას სარაჯიშვილის ქარხანაში.

ღვინის სკოლა-სტუდია „კაბისტონი“ facebook-ზე